top of page

Naš tim.

Psihologiju sam diplomirala na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a višegodišnje iskustvo stekla sam u radu s odraslima (područje kliničke psihologije) i djecom (područje dječje razvojne psihologije u predškolskom odgoju). Već tijekom fakulteta pokazala sam interes za direktni rad s korisnicima u području psihološkog savjetovanja te sam bila aktivno uključena u rad Psihološkog centra TESA (telefonsko savjetovanje) i Hrabrog telefona.

Diplomirani sam Psihodramski psihoterapeut s certifikatom IPD-a (Institut za psihodramu iz Beograda) s ECP-om (Europski certifikat za psihoterapiju); Dječji integrativni psihoterapeut s certifikatom Udruženja za Integrativnu dječju psihoterapiju iz Subotice s ECP-om (Europski certifikat za psihoterapiju s djecom i mladima). Diplomirani sam Praktičar transgeneracijske psihoterapije s certifikatom Anne Ancelin Schutzenberger International School of Transgenerational Therapy te sam polazila brojne dodatne edukacije iz kognitivno-bihevioralne terapije i supervizije, Trauma terapije (TSM).

U Centru za psihodramu (Hrvatska) sam stalni trener i supervizor psihodrame, a povremeno sam gostujući trener i supervizor u drugim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje.

Od 2018. zaposlena sam u samostalnoj psihoterapeutskoj praksi gdje provodim individualnu i grupnu psihoterapiju, superviziju te vodim edukacijske radionice za psihoterapeute, studente, roditelje i odgojitelje (učitelje) te grupe podrške.

Dopredsjednica sam i jedan od osnivača Centra za psihodramu – stručne udruge osnovane s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja psihodrame kao psihoterapijske i edukativne metode u Republici Hrvatskoj.

Članica sam Centra za psihodramu i Udruge za dječju integrativnu psihoterapiju.

Uključena sam u Hrvatsku psihološku komoru i u Hrvatsku komoru psihoterapeuta od njezinog osnivanja 2020. s dopusnicom za samostalan rad.

IMG_6569_edited.png

Nikolina Kolić Antolović,

prof. socijalni pedagog,

bacc. physioth.,

Dječji integrativni psihoterapeut

Završila sam studij socijalne pedagogije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu te dodiplomski studij fizioterapije pri Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Dječja sam integrativna psihoterapeutkinja s certifikatom Udruženja za Integrativnu dječju psihoterapiju iz Subotice s ECP-om (Europski certifikat za psihoterapiju s djecom i mladima), kao i edukatorica dječje integrativne psihoterapije. Tijekom studija bila sam provoditeljica niza kreativno-socijalizacijskih grupa za djecu. Nakon stečenog iskustva rada na radnom mjestu stručne suradnice u osnovnoj školi, interes sam usmjerila prema populaciji adolescenata u riziku. Godinama sam bila zaposlena u Odgojnom zavodu u Turopolju, gdje odgojnu mjeru izvršavaju maloljetni i mlađi punoljetni počinitelji kaznenih djela. Potom sam bila zaposlena u Centru za izobrazbu Uprave za zatvorski sustav, na radnom mjestu voditeljice Odjela za razvoj programa izobrazbe službenika zatvorskog sustava i probacije.  Od 2021. godine zaposlena sam kao vanjska suradnica u Centru Izvor, na poslovima socijalnopedagoškog savjetovanja i psihoterapije djece i mladih, kao i roditeljskog savjetovanja. Područje interesa mi je rad s djecom i mladima u riziku i s manifestiranim poremećajima ponašanja. Od 2024. godine djelatnica sam Centra Izvor. Supruga sam i majka.

 

Aktivna sam članica Hrvatske komore socijalnih pedagoga i Hrvatske komore psihoterapeuta, kao i Udruge za dječju integrativnu psihoterapiju. 

PB042241.JPG

Ana Uranija, mag.psych

Psiholog, psihoterapeut (ECP)

Ana Uranija, profesor psihologije i psihodramski terapeut s Europskim certifikatom iz psihoterapije. Završila edukaciju iz geštalt terapije  i sistemske obiteljske terapije (praktičar). 

U svom profesionalnom radu usmjerena na rad s pojedincima, grupama, parovima i obiteljima. Područja profesionalnih interesa su obiteljski odnosi i privrženost, traumatski stres u dječjoj i odrasloj dobi, transgeneracijski prijenos obiteljskih obrazaca, obiteljsko nasilje, komunikacijske vještine, jačanje osobnih i profesionalnih kapaciteta.

Zaposlena u Obiteljskom savjetovalištu Caritasa Zadarske nadbiskupije.

Licencirani provoditelj psihosocijalnog tretmana počinitelja nasilja u obitelji. 

Stalni sudski vještak za psihologiju pri Županijskom sudu u Zadru. 

Kontakt:  Mob: 091 1515186    e-mail: anauranija@gmail.com

IMG_6553.heic

Maja Milohanić, mag.paed

Dječji integrativni savjetodavni terapeut

Maja Milohanić, iskusni dječji savjetodavni terapeut, učiteljica razredne nastave i odgojiteljica djece vrtićke dobi; vanjska sam suradnica Centra Izvor.

U svom radu vodim se mišlju kako je svako dijete posebno na svoj način. Praktičnim pristupom i usmjerenošću na individuu možemo napraviti i više od očekivanog. 

Završila sam edukaciju iz dječje integrativne psihoterapije, edukaciju za Montessori odgojitelja, jednogodišnju pripremnu edukaciju iz grupne analize te niz dodatnih usavršavanja iz područja psihologije, psihoterapije i odgoja djece i mladih. U svom profesionalnom radu usmjerena sam na rad s pojedincima i grupama, prvenstveno djecom i mladima. 

Zaposlena u vlastitoj privatnoj praksi, većinu svojeg radnog vremena djelujem u Poreču.

Kontakt:  Mob: 098 7248 64    ili preko našeg kontakt obrasca.

IMG_6538.heic

Nataša Major,

prof. psih.

Psiholog,

dječji integrativni psihoterapeut

Završila sam studij psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, radno iskustvo sam stekla u CZSS i kao predavač u srednjoj školi, trenutno sam već 20 godina zaposlena u osnovnoj školi kao stručni suradnik psiholog. Područje mog interesa su emocionalni i kognitivni razvoj djece i mladih, radim s djecom individualno i s grupama. Surađujem sa raznim udrugama i sudjelujem u projektima koji su usmjereni na razvoj djece te rad s osobama s manje mogućnosti. Član sam Udruge Zajednica kroz koju kontinuirano provodimo projekte na području Požeško-slavonske županije. Vanjski sam suradnik Centra Izvor. Kontinuirano pohađam stručne edukacije od kojih su dužeg trajanja: RWCT (Čitanje i pisanje za kritičko mišljenje), prvi stupanj KBT (kognitivno bihevioralna psihoterapija), CAP (program prevencije nasilja nad djecom), UNICEF-ova edukacija „Stop nasilju među djecom”, NLP (Neurolingvističko programiranje) i NLP master, MarteMeo, Vršnjačka medijacija, Dječja integrativna psihoterapija te Edukacija za edukatora dječje integrativne psihotreapije.

Kontakt: 0981690212 / natasa.major1@gmail.com

Tel

...uskoro

Pratite nas

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page