top of page

Naši projekti i događanja

Obitelj s logom.png

 

U Zagrebu će se u petak, 17. ožujka, od 17 do 20 sati te subotu, 18. ožujka, od 9 do 18 sati održati radionica transgeneracijske psihodrame i psihogenealogije pod vodstvom Ane Uranije i Ivane Jurić.

Ova radionica omogućuje priliku za:

 • produbljivanje svjesnosti o obrascima koji se ponavljaju od ranijih generacija svoje obitelji

 • izražavanje i isticanje pozitivne ostavštine preuzete od svojih predaka, odnosno ulaženje u kontakt s vlastitim obiteljskim snagama

 • učenje osnovnih koncepata o psihogenealogiji, s naglaskom na području nevidljivih lojalnosti te na osnaživanju i oslobađanju unutarnje kreativne “iskre” koja je prisutna u svim ljudima i skupinama

 

Polaznici radionice dobit će potvrdu o sudjelovanju koju mogu koristiti za dokazivanje stručnog usavršavanja (HKPT, HPK, i dr.) te 16 edukativnih sati iz “Slobodnih ili ostalih sati edukacije” (za edukante psihodrame i psihoterapeute).

Cijena radionice iznosi:

 • 160,00 Eura (1.130,18 Kn) uz uplaćenu akontaciju – za prijave do 10. veljače 2023.

 • 200,00 Eura (1.506,90 Kn) – za prijave od 11. veljače do 15. ožujka

 

Prijaviti se možete na linku.

Više informacija pročitajte na Facebook eventu.

Psihodramska grupa za adolescente (dob 12-14 godina)

 

Primamo prijave za novu adolescentnu psihodramsku grupu koja će se održavati u prostoru našeg centra, svakog ponedjeljka od 13. veljače do 24. travnja u terminu od 19:30 do 21:00 sati.

Grupa je namijenjena mladima u dobi od 12. do 14. godine. Priprema članova za sudjelovanje u adolescentnoj psihodramskoj grupi se sastoji od inicijalnog razgovora s roditeljima i adolescentom/icom te individualnog inicijalnog razgovora s adolescentom/icom u svrhu procjene interesa i mogućnosti za uključenje u takav oblik rada.

Cijena iznosi 25 Eura po susretu, a prijave se primaju na mail: centar.izvorzg@gmail.com

Više informacija pročitajte na linku.

adolescent.png

 

U Zagrebu će se u četvrtak, 28. rujna 2023., od 9 do 17 sati održati radionica izgradnje vještina suradnje prema metodi "Mindful co-working" pod vodstvom Clarka Baima i Ivane Jurić.

Ovaj trening odlična je prilika za učenje i vježbu pristupa koji se temelji na svjesnom pridavanju pažnje suradnicima u timu, odnosno njihovim odgovornostima, razmišljanjima i osjećajima koji se vežu uz različite uloge koje nose u organizaciji. Ova, često izostavljena tema, ključna je u organizacijama jer omogućuje odličnu suradnju koja se ne događa sama po sebi, već je rezulltat svjesne, usmjerene i kontinuirane komunikacije među suradnicima.

Sudionici procesa uz pomoć metode Mindful co-working uvode promišljene i ciljane interakcije temeljene na odnosu uzajamnog poštovanja koji doprinosi procesu komunikacije na radnom mjestu. Primjenjujući principe i vještine ove metode, mijenja se cijela radna okolina organizacije te ona postaje mjesto kojem zaposlenici vole doprinositi svojim radom te posljedično uspješno surađuju.

Na ovoj radionici ćete naučiti i uvježbati:

 • pet principa i deset vještina mindful co-workinga

 • kako pronaći zajednički jezik s kolegama, na temelju kojega se može izgraditi dobar odnos u organizacijskoj okolini

 • teme ključne pri planiranju i debrifingu u poslovnim procesima

 • načine korištenja različitih alata samoocjenjivanja za pojedince i timove koji služe za mjerenje svih aspekata co-workinga i praćenje napretka unutar tima

 

Koje su dobrobiti za organizaciju kada je suradnja uspješna?

 • unaprijeđene usluge usmjerene na kupce, klijente, pacijente ili sudionike - bolji proizvod ili usluga

 • manja fluktuacija zaposlenika

 • održavanje znanja

 • veća kreativnost - inspiriranje inovacija

 • integracija različitih područja leadershipa

 • veća efikasnost u treniranju novih zaposlenika - postojanost standarda usluge

 • bolja komunikacija i poštovanje među suradnicima

 • visok moral među zaposlenicima

 • više zadovoljstva u radnim odnosima

 • pozitivna “lančana reakcija” između grupa zaposlenika i među korisnicima kada svjedoče i dožive benefite utjecaja pozitivnog suradništva

 

Cijena radionice iznosi 200,00 Eura (1.506,90 Kn) uz mogućnost popusta: ako povedete kolegu, odobrit ćemo vam popust od 30 % za obje osobe. Za tri ili više osoba iz iste organizacije, odobravamo 50% popusta!

Prijaviti se možete na linku.

Kako biste potvrdili svoju prijavu, potrebno je uplatiti kotizaciju. Podatke za uplatu kotizacije poslati ćemo vam nakon prijave. Rezervacija vašeg mjesta na radionici će vrijediti 15 dana od datuma prijave. S obzirom na ograničen broj polaznika ove radionice, preporučamo vam na na vrijeme rezervirate svoje mjesto.

Za sva dodatna pitanja i informacije, kontaktirajte nas na mail centar.izvorzg@gmail.com.

Više informacija pročitajte na linku.

mindful co-working.png
bottom of page